Jdi na obsah Jdi na menu
 


XIX. ročník memoriálu Františka Procházky a Václava Chalupeckého - Divišov

13. 9. 2011

Po špatném výkonu na okrskové soutěži, kdy náš strojník si vybral svůj díl smůly - přivřel se mu kohout na B, jsme se odhodlali vyrazit na další soutěž a vyzkoušet si, na jaký čas vlastně máme.

Mašina byla po celkové opravě, byl seřízen motor, bylo dáno nové kolo, měli jsme nové hadice C, savice, prostě připraveni na větší soutěži to ostatním klukům ukázat.

Naučení z okrskových soutěží, že když nemáme vlastní helmy, tak tam budou erární, jsme byli po příjezdu trošku překvapeni. Nejenom, že jsme skoro jako jediní vypadali jako hasiči, ale i úrovní techniky ostatních celků. Vozík na mašinu jsme viděli poprvé...

První útok byl v poklidném tempu, proudaři krásně od základny odtáhli útočné vedení, nástřik také v dobrém čase a časomíra se zastavila na parádních 46ti a kousek vteřinách. Šlo se na široké hadice.

Druhý pokus nám sedl o kousek lépe a výsledný čas byl 44,6, takže výrazné zlepšení! a krásné patnácté místo.

Dlužno dodat, že kluci z Jankova ukončili útok v čase 26,71s, tedy o skoro 20s lepší než my. Ale což, ještě poměříme síly na sportovním poli.

Naše sestava byla od koše: Ondřej Růžička, já, Pavel Růžička, Radek máchálek Vyhnánek, Honza Bejlek,Kuba Josífek a Jarda Chmel. Byla s námi byla i početná skupinka fanoušků.

Závěrem je třeba dodat, že toto byl asi první impulz k tomu, že do další sezóny koupíme lepší mašinu a začneme se PÚ věnovat trošku více...

Tímto byla sezóna roku 2010 ukončena a veškeré naše myšlenky se upnuly k lepším zítřkům.

Požárnímu sportu ZDAR JF

 

Náhledy fotografií ze složky Hasičská soutěž Divišov 18.9.2010