Jdi na obsah Jdi na menu
 


08 - BNL Načeradec 6. 8. 2011

13. 9. 2011

Týden po Chlumském poháru, kdy to opět byla nevýhra – po Chlumu jsme se zařekli, že na takovéto memoriály se sranda štafetami nebudeme už jezdit – jsme se vydali na čtvrté kolo Benešovské hasičské ligy s Ferdinandem (lepší je Beneliga) do Načeradce.

Většina z nás tak daleko od domova snad ještě nikdy nebyla. Cesta opět trvala pomalu hodinu, drobný výlet po celém okrese na trase Tisem – Líšno – Jankov – Načeradec a byli jsme tam. Opět jsme přijeli jak vandráci, bez stánku, bez laviček a bez béčkaře.

A tady začala naše spolupráce s Honzou Kubáskem z Chářovic. Ono přijet „na blind“ jen v šesti na Beneligu, to chtělo velkou odvahu. A tu my máme:-)

Šli jsme na útok nevím už kolikátí, ááá už vím - patnáctí, zdálo se, že všechno klapne, ale opět byla chyba na rozdělovači. Naše bolavé místo. Kluci z Chářovic nám nakonec poradili, ať si koupíme pojistky na půlspojky, že bez nich nemůžeme snad ani chodit. Celá ta anabáze útoku je vidět na fotkách, tímto děkuji holkám z Radětic a jejich FB, za fotky. Když už se podařilo spojit rozdělovač s béčkem a céčkem, proudaři byli moc daleko a nám došla voda v káďi. Přišli rozhodčí, že to nemá cenu, ať vyndáme savice. Velká škoda a žádný bod do průběžné tabulky. Vyhráli kluci z Chářovic s časem 18,86s.

Takže opět dobrá zkušenost, pobavili jsme diváky – to je vidět z přiložených fotografií a na další kolo jsme se dohodli, že objednáme pojistky.

Snad ve Zdislavicích to bude lepší!

Jo, ještě poslední vzpomínka, utekli jsme opět před koncem, i když jsme dostali upozornění na možnou ztrátu bodů…

Požárnímu sportu ZDAR JF

 

Náhledy fotografií ze složky BnLiga Načeradec 6. 8. 2011