Jdi na obsah Jdi na menu
 


05 - Čechtice 2. 7. 2011

12. 9. 2011

O pohár starosty SDH Čechtice

Týden po Benelize jsme se vydali potrénovat do Čechtic. Ti z Vás, kteří alespoň tuší, kde leží Přibyšice, vědí, že jsme to mělo trošku z ruky. I Odyseus by tam byl snad dřív. Slabá hodinka cesty bloudění po okrese, "Čechtice jsou deset kilometrů za Jankovem" se ozvalo v autě a byli jsme tam.

Jelo se jen na dvě béčka, ale zase jsme byli v kompletní sestavě: Ondřej Růžička, Honza Fišer, Pavel Růžička, Vojta Horálek, Honza Bejlek, Jarda Chmel a Kuba Josífek.

Po zhlédnutí útoků nejmenšího hasičského dorostu a mužů a žen s PS 8, jsme se začali chystat i my. Trochu vzruchu do našich řad vznesl Beránek u vedlejší Avie, který očividně nechtěl mašinu vyndat z vozu a jen přihlížel, jak spadla na zem.

No, na našem útoku se v zásadě nic nepokazilo, ale i tak čas 22s na dvě B, nepatří k těm nejlepším. Konečné šesté místo bylo zklamáním. Velká gratulace směřuje ke klukům do Ratajů nad Sázavou, kteří tentokrát vyhráli.

Aby se celá akce trošku prodloužila, byla součástí sportovního odpoledne i soutěž v nabírání. Celé odpoledne jsme trénovali narážení koše ze země, jen abychom s košařem nabírali postaru. Nabral jsem parádně, až jsem si udělal bebí o jackel na kádi, ale Ondřejovi upadl košík do kádě. Dokonce voda z mašiny doslova vytryskla. No prostě smůla. Jako druhá dvojice od nás měli jít Kuba s Jardou, ale tady se projevil nedostatek zkušeností – jsou to přeci jen proudaři a možná i špatná obuv, prostě to Kubovi u kádě uklouzlo, ale nic moc se mu nestalo. Takže z Přibyšic si do konečného pořadí nikdo nepřipsal platný čas.

Ale po té nabírací vsuvce již byl závěr celé akce, skupina Šakalí dech se již chystala, my v autě zakrojili vyhranou šišku salámu a přímou cestou se vraceli domů a naše myšlenky se již pomalu ubíraly k nočnímu Jankovu, kde jsme se měli předvést příště.

Požárnímu sportu ZDAR JF

Jo a na závěr jeden obrázek, aby bylo vidět, že jsme tam opravdu byli. S dovolením někoho z SDH Čechtice

img00010.jpg