Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL Chářovice 14.7.2012

16. 7. 2012

Ani se mi o tom nechce psát, ale budiž...

Po čtrnácti dnech od Jiřetic bylo další kolo Beneligy, tentokráte na skoro domácí půdě v Chářovicích. Dalo by se říci, že zde známe každý "drn" (samo že na trati), ale právě při tréninzích nám to zde moc nešlo. Zhruba každý čtvrtý pokus vyšel. Jelikož jsme se vraceli z dovolené na slovácku o den dřív, mimochodem byli jsme se podívat na Poháru mistrů ve Vacenovicích, ale o tom někdy jindy, nebyl náš tradiční páteční trénink a kondiční soustředění na "pinčesu".

V sobotu jsme si dali sraz docela brzy, chtěli jsme v Chářovicí být trochu dříve a postavit si stánek na výhodném místě. Když jsme s Pavlem a Ondřejem nakládali mašinu na vozík, tak jsem si něco udělal se zády - mno v chářovicích to vypadalo, jako kdyby tam na dovolenou přijeli východní němci - samé hekání a sténání:-)

Postavili jsme stánek mezi kluky z Bukovan a hangár Radětic a pomalu se chystali. Milan zahájil soutěž krátkým proslovem, jelikož počasí bylo lehce proměnné, rozumně úvod neprotahoval. Rezervované jsme měli číslo třináct, ale protože na začátek soutěže se nikomu nechtělo, tak jsme se posunuli na jedenáctou startovní pozici. Soutěž pěkně plynula a za necelou hodinku a  čtvrt jsme byli na základně. Protože je to od nás do Chářovic jen kousek, přijely se na nás podívat snad celé Přibyšice. To na klidu také moc nepřidalo.

Základu jsme nachystali a zaklekli na startu. Tentokráte jsem vzal s sebou foťák a Kuba přítelkyni, tak máme i fotky. Útok jsme měli pěkně rozběhnutý, ale protože v Chářoviccíh mají novou káď a košíkář se patrně trefil do napouštěcího hrdla, stalo se mi to, že jsem savici ohnul do oblouku, udělala se v ní vzduchová bublina a nebylo pořádně nabráno. Toto se mi stalo poprvé. Takže kluci pěkně roztáhli proudy, ale čekali na vodu:-( No nic, nakonec výsledný čas byl někde okolo 36s, prostě ostuda jak hrom, ale poučil jsem se. Prostě smůlu neprotrhnem. Jakmile se nám jednou zadaří, už se "chytnem" a budou padat časy na které skutečně máme.

Do tabulky průběžného pořadí zapisujeme jeden bod, Chářovice B nám lehce utekly a mají o bud více než my.

Vyhráli kluci z Jankova, domácí skončili na šestém místě.

Za čtrnáct dní bude soutěž na dvě B v Daměnicích, snad už nám to vyjde a odlepíme se ode dna tabulky.

Požárnímu sportu ZDAR JF

 

Náhledy fotografií ze složky Beneliga - Chářovice - 14.7.2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář