Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL Louňovice pod Blaníkem 9. 8. 2015

25. 8. 2015

BNL Louňovice pod Blaníkem 9. 8. 2015

Takže přátelé, po krátké odmlce vás opět vítám u našeho nekonečného seriálu, „Co jsme to zase na BNL seslonili“. Kdo to neví, tak seslonit je stejné jako zkonit, ale mnohem větší. (Červený trpaslík).

Tentokrát byla premiérová soutěž hned druhý den po Načeradci, tj. v neděli, v Louňovicích pod Blaníkem. Dle mého názoru, rada když vymýšlela termíny ligy, si snad musela dát lajnu, či co. Je to nějaké náročné, obzvláště v tom horku, jaké zrovna těchto čtrnáct dní panovalo. Ale zase na druhou stranu, když se něco nepovede tak je hned druhý den šance to ještě víc zmršit, nemusí se na to čekat celých čtrnáct dní. Vlastně během sedmi víkendů máme všechno odběháno a pak se můžeme dohadovat, kde byla chyba…

V Louňovicích připravili pěkný areálek, jen příjezd na hřiště je trošku problematický, půjčovali jsme vozík na mašinu sboru z Nové vsi pod Plěší, pak jsme je museli přemlouvat, aby nám ho vrátili. Asi se jim to všechno nechtělo táhnout brankou v plotě. K občerstvení, masou luxusní, hermelínek parádní, nápoje teplé jak urina. Dráha moc pěkná, docela rychlá, náběh cajk. Taťka Jirka měl kliku, že mě potkal na toaletě, hasiči si mají pomáhat že, tak jsem mu půjčil papírové kapesníky.

Co k soutěži? Zdislavice A, Chářovice A, Chářovice B. Asi jste pochopili, že to jsou první tři místa. Pozor spojler!, kluci ze Sloupu pravidelně bodují kolem čtvrtého pátého místa a hle! Ani jednou nevyhráli, ale podávají stabilní výkony… Dalovy byly sedmé, 17,78s, hned před Bukovany, Jankov dvanáctý, Nová ves pod Plěší N, ale v průběžném pořadí nám figuruje s jedním bodem na třiačtyřicátém místě, cák se to děje se ptám? Dál, Odlochovice s naším Vojtou devatenáctí. Holky Jankov, Petrovice, Zdislavice, Martinice, Louňovice B s Kožíškem na sání až desáté.

Jelikož a protože jsme v Načeradci zaváhali na koši, že si v neděli ráno dáme ještě trénink, jenom zadek… No, zlomili jsme savici. Ještě že tam máme tu stařičkou italskou, která je s námi od začátku naší sportovní kariéry, jen na ní bylo jiné šroubení, nebyl čas to přehazovat. Místo dvou okroužků tam je jen jeden, u koše nemá náběh, dokonce nám z ní na okrsku tekla voda, tak ji musíme vždycky obalit, ale je to holka k neutahání, zaslouží si čestné místo v hasičárně po odchodu do savicového nebe. Před útokem jsme s Ondřejem koš zkoušeli, tak snad to půjde. Pavel měl zase něco s achilovkou, tahal za sebou nohu jak po mrtvici, takže jsme se domluvili, že na zadku půjdeme na jistotu, kluci vepředu to napálí a mi jim do nataženého vedení pošleme parádní vodu. Tak se i stalo, koš jsme si pohlídali, výstřiky 17,45s a sedíte? Pravý terč 18,33s (!!!) a levý terč Zdenda promaloval jak Hynais oponu v Národním divadle na čas 22,98s. To by mi ve švu prask! Ale co, už se to nedá vzít zpět, holt slaboproudař musí víc trénovat.

Takže to by bylo asi tak k našemu představení v Louňovicích, sedmnácté místo, celkově jsme se zase propadli. Cíl na konci sezóny být do desítky se už asi nesplní, budeme rádi, když to bude do patnáctky.

Aby toho nebylo dost, za týden nás čeká denní a noční, Střezimíř a Jankov, to zas pobavíme diváky, mám pocit, že nás všichni sledují jen proto, aby nepřišli o to, co tam zase pokazíme.

Požárnímu sportu ZDAR jf

Video: https://www.youtube.com/watch?v=R5UeDob4An8&feature=youtu.be&safe=active

Fotky: http://lenkahalali.rajce.idnes.cz/BN_liga_Lounovice_2015/