Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL Malovice 25. 7. 2015

31. 7. 2015

Dobré den přátelé hasičského sportu a Přibyšic zvlášť,

tak Vám to zase napíšu, jak jsme to vlastně dopadli v těch Malovicích.

V pauze mezi Chářovicemi a Malovicemi jsme byli načerpat sil na dovolených, a draftovali jsme Vojtu Blandu – spojení s Blandagangem není náhodné – z Martinic, na rozdělovač, tentokráte ale už do našeho dresu. V pátek jsme se sešli, že jako potrénujeme, ale bylo nás šest, ne pět jako obvykle, tak jsme si jen párkrát naběhli a jelo se naostro. Takže vlastně bez tréninku, to musím úvodem podotknout, ale nikoho jsme si nepůjčovali, v Malovicích to bylo snad poprvé.

Mládenci z Malovic odvedli pěkný kus práce, letos posekali i to pole, takže místa na stánky bylo dost a dost, někde nemají ani takový povrch - zase jsem si vzpomněl na jankovské koňské koblihy.

Ještě jsme museli krapet zamíchat se startovkou, naše osmé místo jsme měnili s Odlochovicemi za dvanácté, protože Zdenda byl v Bystřici na fočusu, takže přijel už pěkně rozběhaný. Odlochovice se posunuli až na konec, takže jsme šli na útok jak jedenáctí, ideální startovní pozice v jedenatřicetičleném poli. Jako první šlo domácí malovické béčko, časem něco přes dvacet jedna ukázali, jak je trať rychlá. Pak Jankov, kluci opravili mašinu, holt mají na tu extraligu, 16,84s, taťka Jirka tam dokonce bouchnul 16,37s. Načeradec A 18,80s v tabulce nám kluci kousek utekli, ale jen o pět bodů, Všechlapy po zaváhání na PP (ne na pravé pacce vy ťunťové) 27,80s a 26 místo, škoda. Pak Dalovy, kluci mají letos formu, nevím, co se stalo, ale padá jim to tam pěkně, 17,60s a třetí místo. Louňovice konečně bodovaly, ale výpadek z prvních tří kol se bude těžko dohánět.

My jsme si zase dali nízkou dvacítku, 20,13s, připomínám, že v Chářovicích 20,09s, zaváhal jsem na spoji savic, přiznávám, ale výstřiky 18,26s, takže slaboproudaři se ukázali. Musím potrénovat, bojím se, že to nedám a pak tam dělám spoustu chyb… Anebo už jsem na to starej… Takže tak, celkově třinácté místo, nepotvrdili jsme, že se nám tu daří, i když před pár lety co bychom za tento čas dali? Když to tak vezmu, ještě jsme to letos nějak moc neseslonili, motáme se kolem dvacítky. Sundat pět vteřin není problém, ale najít někde vteřinu… Jak říkala Eliška, „kluci, kde máte ty čtyři vteřiny?“ Průběžně to byl výtah tabulkou (musím to napsat), jedenácté místo, dva body za námi Všechlapy, o Načeradci jsem už psal. Sedm bodů Tomice, to také není nedosažitelné…

A co ostatní? No, Chářovice B opět překročilo áčko, 17,41s a 18,16s, Zdislavice po chybě na PP byly hned za námi s časem 20,28s, Daměnice hned za Bukovany na sedmém místě 18,42s a 18,28s. Padla jedna šestnáctka, dvě sedmnáctky, osm osmnáctek, jedna devatenáctka a tři dvacky a tak bych mohl pokračovat. Tady je vidět, jak naše liga roste.

Hoolky (překlep, ale docela se mi to tak líbí, obzvláště při anglickém čtení je to vtipné) - Louňovické kočky to mají rozběhané luxusně, 17,49s a první, pak Všechlap(k)y 18,21s a konečně Martinice 18,29s, holky také umí! Jankov až pátý18,84s, i tady je to pěkně vyrovnané.

Co závěrem? Musíme trénovat, když chcete běhat devatenáctky a lepší, musí být trénink. Teď budeme moci i v týdnu, tak zabereme, že jo? Mám tu psát nějaké motivační cancy, asi ne… Příště nás čeká Načeradec, snad to nebude koncert kabátů jako vždy, a hned v neděli Louňovice, takže zase dvojkolo.  A aby se to nepletlo, tak další týden denní a noční, Střezimíř a Jankov…

Děkujeme všem fanynkám a fanouškům za podporu.

Požárnímu sportu ZDAR jf

Video oficiální zde: https://www.youtube.com/watch?list=PLsThzg7yBGNSMDGjO7lrEPPon3XMty8gN&v=r8AHlWHN6Z4

Od Milana Koubíka z Daměnic: https://www.youtube.com/watch?v=i9Ue-pUcUrk